Az OnlineMágus Rendelő szoftver a mai felgyorsult világban már elengedhetetlen, hiszen ez olyan, mintha a pultja végtelen lenne. Használatával kitágíthatja a vendégkörét és ráadásul mindezt úgy, hogy nem szükséges plusz alkalmazottat foglalkoztatnia, mivel az interneten keresztül befutó rendelések, automatikusan felütésre kerülnek a StandMágus Vendéglátó Szoftverben, így a rendelést a pult és a konyha azonnal megkapja, amint a vendége a rendelés elküldése gombra kattint. (Természetesen a készlete is mozdul). Emiatt nem lesz szükség diszpécserre vagy egyéb munkaerőre, aki a rendelést rögzíti.


Nincs hibalehetőség

A hibázási lehetőség szinte egyenlő a 0-val, melyről a több irányú ellenőrzés gondoskodik: a rendelések egyrészt megérkeznek a konyhai, illetve pultos blokknyomtatóra, másrészt emailt is kap róluk az Ön által megadott email címre és végül a rendelő szoftver admin felületén is megjelennek. Utóbbi esetben még egy csengő hang is figyelmeztet az új rendelés érkezésére!


Automatikus

Ha változtat az étlapon vagy új étel kerül a kínálatba, azt elegendő csak a StandMágus Vendéglátó Szoftverben felvezetni (minden adatával és képével együtt), onnan automatikusan kikerül a weboldalra, tehát nem kell kétfelé dolgoznia. (Természetesen csak azok a termékek kerülnek ki online felületére, melyeket odaszán!)


Egyszeri regisztráció

Vendég regisztrációra csak első alkalommal van szükség, ezt követően a felhasználónevével és jelszavával bejelentkezve már felismeri a rendszer vendégét. És ha jár neki törzsvendég kedvezmény, akkor azt leszámítja a végösszegből szoftverünk.


Email & Admin értesítés

Az OnlineMágus Rendelő Szoftver csak a StandMágus Vendéglátó Szoftverrel együtt tud működni. A leadott rendelések három helyre érkeznek meg: a Vendéglátó szoftverbe, az admin felületen beállított email címre és az admin felületre - ezzel biztosítva azt, hogy egyetlen rendelés se veszhessen el.


Pontos, gyors elszámolás

Az OnlineMágus Rendelő Szoftver admin felületén adhatja meg a nyitvatartási, rendelési idejét, a minimum rendelési összeget, kiszállítási díjakat településekre bontva, rendelési útmutatót készíthet, akciókat hirdethet könnyedén, különösebb programozói, informatikai tudás nélkül. És végül, de nem utolsó sorban a StandMágus Vendéglátó Szoftver által kezelt rendelések a szoftver statisztikái közé is bekerülnek, mellyel nem csak az érhető el, hogy az alkalmazottak elszámoltatása, ellenőrzése pontos, gyors és hibamentes lesz (beleértve a raktárkészletet is), hanem az üzletmenetről is képet kaphat a különböző pénzügyi statisztikákon keresztül.


Menüztetés online

Amennyiben menüztetéssel is foglalkozik, akkor Önnek ideális választás az OnlineMágus Rendelő Szoftver, hiszen segítségével átláthatóbbá, gyorsabbá teheti a menüztetés rendszerét. Akár hetekkel előre létrehozhatja menüjeit (leves, főétel, desszert), ezek az előre létrehozott menük csak azokon a napokon lesznek rendelhetőek, melyekre azt Ön beállította.